Becena home page
becena.chauffeursdag
becena.chauffeursdag
becena.ecocombi
becena.het nieuwe rijden
becena.Ladingzekeren
becena.digitaletachograafTraining
Code95
Nieuws
Contact
Link’s
Lange zware voertuig
Digitale tachograaf
Voorwaarden
Freelance Instructeur
Tarieven
Becena home page
KVK inschrijf nummer: 09170533 / CCV nummer 5152H8 / bank rekeninging nummer: NL54 RABO 0132 0524 58:
Transport nascholing
Samen met Becena opleidingen
Lading zekeren
Rij-optimalisatie
Chauffeursdag

Hedendaagse bedrijven kiezen voor scholing op maat, Becena opleidingen heeft reeds meerdere jaren ervaring met deze nascholing voor beroeps-chauffeurs die hun code 95 op het rijbewijs moeten krijgen om in de toekomst verzekerd te zijn dat zij kunnen blijven rijden, deze verplichte scholing heeft als doel om meer eenheid te krijgen in Europa als het gaat om rechten en plichten.

 

Het is dan ook niet eenvoudig om keuze te moeten maken in alle opleidingen die er gegeven worden door opleiders in het land.

De overheid laat het u allemaal zelf uitzoeken, maar stelt wel de eis dat u hiermee snel begint.

En zo probeert u de juiste  keus voor u en of uw bedrijf te maken in een opleiding.

 

Een goede opleiding wordt door u als klant bepaald, en niet door de opleider of de overheid. Een goede keus is dan ook niet makkelijk maar het kan helpen als u voor uw zelf op een rij zet wat er leeft bij u of uw chauffeurs, dit  is vaak een goede start. Elementen die mee genomen kunnen worden zijn schade verloop, onderhoud, boetes die  verkregen zijn over bijvoorbeeld de digitale tachograaf! Vaak een ergernis door foutieve bediening in het menu of een verkeerd begrepen teken die weer gegeven wordt, waardoor u na het volgen van de training of opleiding zegt had ik dit maar eerder geweten dan...

Maar u kunt ook problemen hebben met uw voertuig(en) zoals een hoger brandstofverbruik, een stukje techniek kennis over het ad-bleu technologie kan al besparend werken.

 

Waarom Becena opleidingen?

meer kennis, betere scholing, hoger rendement, en uitstekende prijzen

 

U wilt toch ook uw bedrijf voor de toekomst veilig stellen.